O nas

O nas

Smo zanesljiv partner, na katerega se lahko zanesete že 33 let. Storitve, ki jih ponujamo, temeljijo na celostni oskrbi naročnikov. Poskrbimo za njihovo dobro organiziranost in stroškovno učinkovitost, kar zajema tako pravočasno oskrbo s pisarniškim materialom kot celostno pomoč pri urejanju delovnih procesov. Vzpostavljamo transparentne poslovne odnose, ki nikogar ne izključujejo.

Delujemo po načelih Etri poslovnega modela. Z njegovo pomočjo spreminjamo navade na področjih ekologije, ergonomije in etične ekonomije. Konkretneje: na delovna mesta naših poslovnih partnerjev dostavljamo pisarniški in higienski material, obenem pa odpeljemo vse, kar se da ponovno uporabiti in kar v nadaljnjih korakih pripelje do ponovne uporabe, reciklaže in pri tem zmanjšanje stroškov za vse vpletene in za celotno družbo.

Naša vizija

Kot invalidsko podjetje smo vaš partner pri iskanju rešitev pri zaposlovanju različnih ranljivih skupin. V sodelovanju z Zavodom Jazom razvijamo delovna mesta za najtežje zaposljive. Izhajamo iz izkušenj, saj je v naši številčni ekipi več kot polovica posameznikov ravno iz ranljivih skupin.

Naše poslanstvo

Partnerjem že več kot 30 let svetujemo glede organiziranosti in celostnega urejanja delovnih procesov ter stroškovne učinkovitosti, kar vključuje tudi pravočasno oskrbo s pisarniškim materialom in pomoč pri urejanju delovnih procesov. Pri delu nas vodi družbena odgovornost, humanizacija poslovnih procesov in razvoj zelenih delovnih mest. Vzpostavljamo transparentne poslovne odnose, ki nikogar ne izključujejo. Smo zanesljiv, izkušen partner našim naročnikom v iskanju rešitev pri zaposlovanju različnih ranljivih skupin.

Scroll to Top