Dota je nov medij, ki v sebi povezuje dvig pismenosti, bralne kulture, estetike in informiranja, prispeva pomembno oporo v poslovnih sodelovanjih za uvajanje trajnih sprememb, ki pomagajo pri transformaciji podjetij in s tem grajenjem trajnostne vključujoče družbe. 

Projekt DoTA ima ključni cilj dvigniti dostopnost vsebin, ki so pogosto namenjena samo določenim bolj zahtevnim bralcem in gledalcem ter preko tega prispevati k graditvi vključujoče družbe

Najnovejši prispevki

Novice
FIŽOLČKOVA POT – ČIČERIKIN SLADOLED – CHIKA
Novice
Krožne zgodbe
Novice
Dobro z dobrim – označimo se kam spadamo
Novice
123 Zero – S higieno do čiste narave

Ozaveščamo, soustvarjamo in podpiramo številne projekte, ki v naše poslovno in družbeno okolje prinašajo znanje, solidarnost in boljši jutri za vse. Pri tem smo aktivni kot medijska hiša, pa tudi kot posamezniki, ki v njej delujemo. Aktivno prispevamo na področju sponzorstev, z lokalnim delovanjem in ambasadorji.

O Doti

Vsak dan želimo biti boljši kot včeraj. Delujemo v sedanjosti, a naše misli so nenehno usmerjene v prihodnost, v postavljanje novih medijskih trendov in vsebin, ki bodo še naprej navduševale, zabavale in presenečale slovensko občinstvo. 

Prijava na e-novice

Prijavite se, če želite vsak mesec v svoj nabiralnik prejemati našo vsebino.

Ne pošiljamo vsiljene pošte! Za več informacij preberite naš pravilnik o zasebnosti.

Scroll to Top